Podcast

Szakértőink betekintést engednek az irodaköltözést megelőző előkészítő folyamatokba, magába az iroda kialakításba és a beköltözést követő kulcsfontosságú feladatokba. Erről fog szólni Az Év Irodája Akadémia, de ez még csak a kezdet! Hamarosan érkeznek a részletek is.

A Property Market már nem csak a BudaPart

Ismerd meg a BudaPart sztorit Az Év Irodája Podcast műsorában Milyen új fejlesztések felé megy el a Property Market és mik a távlati célok? Hol tart most a BudaPart fejlesztése és mi a következő nagy dobás? A beszélgetésből ez is kiderül!

Nemzetközi design előírások magyar kreativitással és ötletekkel

Az Év Irodája Nagyvállalati kategória nyertes Transferwise iroda vezetője, Kenyeres Adrienn és a DVM design részleg vezetője, Kiss Ida mesél a siker titkáról, a kulisszákról, együttműködésről, trendekről és a jövőről.

A színfalak mögött, csak őszintén - Kalmár Zoltán és Fodor Dániel beszélgetése

Az Év Irodája verseny alapítója és egykori főszervezője izgalmas történeteket és fuck up storykat mesélnek a verseny indulásáról és egymásról, mellébeszélés nélkül.

Az Év Irodája Székház díj - egy sikeres BTS projekt története

2019-ben a Telekom Székház nyerte Az Év Irodája Székház díjat. Beszélgetés Friedl Zsuzsannával, a Telekom Chief People Officerével és Schőmer Norberttel, a WING irodafejlesztésekért felelős vezérigazgató helyettesével a 100.000 nm-es beruházásról.

Home Office, avagy a lelki hullámvasút - beszélgetés Dr. Márky Ádámmal

Hogyan hat a home office lelkiállapotunra és az egészségünkre? Dr. Márky Ádám, a hazai vállalati mindfulness oktatás egyik úttörője válaszol.

Meg fog változni az iroda funkciója? - beszélgetés Beck Mártonnal

Mi a jó visszatérési stratégia? Hogyan kezeljük a változást a belső kommunikációban és mekkor kultúrsokkra kell felkészülni az otthonlét után?

Az irodai pletyka pszichológiája

Mikor jó az irodai pletyka? Miként változtatták meg a jelenlegi munkakörülmények a irodai mendemondákat és a vállalati kommunikációt? Szvetelszky Zsuzsa pletykakutató válaszol.

Irodai helyzetjelentés New York-ból - Beszélgetés Chris Cooleyval a corporate coworking jövőjéről

Helyzetjelentés a tengerentúlról Chris Cooley az Evelo Agency alapítója New York-ból jelentkezik, hogy meséljen az amerikai irodapiac mozgásáról.

A boldog (otthoni) iroda pszichológiájáról

Mi is az a mood manager? Mitől lesz igazán boldog egy iroda? És mi köze az irodavezetésnek a pszichológiához? Tilesch Anna, az ország első mood managere hosszú utat járt be, hogy ezekre a kérdésekre válaszolni tudjon.